Karateye 'Yıldırım' Destek

Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde Uluslararası Karate Federasyonu (IFK) Kyokushin Türkiye temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde 155 sporcu eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Yıldırım Belediyesi, sporun her branşında düzenlediği ulusal ve uluslararası turnuva organizasyonlarının yanı sıra önemli yurt içi eğitim seminerlerine de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yıldırım Belediyesi tarafından IFK Kyokushin Karate Türkiye branşı şefi Sensey İsmail Yıldırım’ın iştirakiyle eğitim düzenlendi.

Yıldırım Belediyesi Mimar Sinan Spor Tesisleri’nde 155 sporcunun katıldığı organizasyona Yıldırım Belediyespor Karate Takımı da 60 sporcusuyla katılarak eğitim seminerini başarıyla tamamladı. Sensey İsmail Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirilen karate eğitiminin sonunda daha önce kuşak sınavında başarılı olan sporculara kuşakları ve belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporun her branşında başarılı olmak adına modern tesisler ve malzeme yardımının yanı sıra eğitime de büyük önem veriyoruz. Sporcularımızın faaliyet gösterdikleri branşta başarılı olmalarının temelinde pratik bilgilerin yanı sıra teorik bilgilerde önemli bir yer tutuyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA