Eğitime Katılan Kareteciler Sertifikalarını Aldı

Uluslararası Karate Federasyonu Türkiye Temsilciği tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılan 155 karateciye sertifikaları verildi.

Yıldırım Belediyesi tarafından IFK Kyokushin Karate Türkiye branşı şefi Sensey İsmail Yıldırım’ın katılımı ile düzenlenen eğitim çalışması sona erdi.

Yıldırım Belediyesi Mimar Sinan Spor Tesisleri'nde düzenlenen ve Sensey İsmail Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirilen karate eğitiminin sonunda, daha önce kuşak sınavında başarılı olan 155 sporcu, kuşakları ve belgelerini düzenlenen törenle aldı.

Törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'Sporcularımızın faaliyet gösterdikleri branşta başarılı olmalarının temelinde pratik bilgilerin yanı sıra teorik bilgilerde önemli bir yer tutuyor. Bu sebeple ev sahipliğini yaptığımız karate seminerinde sporcularımız önemli kazanımlar elde etti. Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına sahip takımımız bu eğitimler sayesinde başarılarına yenilerini ekleyecektir. Kuşak sınavında başarılı olan sporcularımızı da tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.' dedi.

Kaynak: AA