Ege Açıklaması 'Taraftarlarımızın Gönlünü Kazanmak İstiyoruz'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Av. Önder Ege, “Mücadele eden bir takım oluşturarak taraftarlarımızın gönlünü kazanmak istiyoruz” dedi.

Başkan Ege, yönetim kurulu ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ege, yeni sezonda hedeflerinin çok koşan, savaşçı, göze hoş gelen futbol oynayan bir takım oluşturmak olduğunu söyledi.



Camianın son yıllarda büyük yara aldığını ve geçtiğimiz yıl 2. Lige veda ederek 3. Lige düştüğünü kaydeden Ege, “Öncelikle mücadele eden bir takım yaratarak taraftarlarımızın gönlünü kazanmak istiyoruz. Yakalanacak birlik, beraberlik ile takımın başarılı olacağına gönülden inanıyorum” diye konuştu.

İşlerinin zor olduğunu vurgulayan Ege, “20 Haziran’da ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım göreve geldik. Küme düşmüş bir takımı devralmanın zor olduğunu biliyorduk ve buna rağmen görevden kaçmadık. Geçtiğimiz sezondan birkaç oyuncumuz kaldı. Değişik nedenlerle birçok oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Önce yeni teknik ekibimizi belirledik ve ardından hızlı şekilde takım oluşturduk. Takımımız ilk etap kamp çalışmalarını kentimizde, 2. etap kamp çalışmalarını ise Nevşehir Avanos’ta yaptı. 3. etap kamp çalışmaları için birkaç gün sonra yeniden Avanos’a gidilecek. Burada en az 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bunun nedeni yeni kurulan takım içinde uyum sıkıntılarının biran önce son bulmasını ve lige en hazır şekilde başlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Transferi büyük ölçüde tamamlamalarına rağmen forvet bölgesine bir oyuncu almayı düşündüklerini belirten Önder Ege, “Bunun yanında bir de stoper ve sağ kanatta oynayabilecek bir oyuncuyu da kadromuza katabiliriz. Ekonomik yönde sıkıntı yaşamamıza rağmen, bir önceki yönetimin kasada bıraktığı nakit parayla transfer döneminde iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Bizim yönetim olarak isteğimiz tüm camianın takıma destek olması ve takımı yeniden ayağa kaldırabilme adına bize omuz vermeleridir” diye konuştu.

Kaynak: İHA