Nihat Doğan'dan Mahmut Uslu'nun hakaretlerine sert cevap

“Söylemezsem Olmaz“ yorumcusu Nihat Doğan'ın, Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, "FETÖ"cü Enes Kanter ile olan diyaloğunu gündeme getirmesi ortalığı karıştırdı.

Nihat Doğan'dan Mahmut Uslu'nun hakaretlerine sert cevap
2016 Ocak'ta Aksiyon dergisinde yayınlanan röportajında Enes Kanter, 'Mahmut Uslu beni Türkiye'ye çağırdı. Hatta bir salona ismimi vermeyi önerdi' demişti.

Nihat Doğan'ın bu sözleri yayında hatırlatması üzerine Mahmut Uslu, Fenerbahçe takımının resmi sitesinden “Nihat Doğan isimli şahıs, Beyaz TV'de yayınlanan bir programda şahsımla ilgili gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan, saçma sapan ve yalan iddialarda bulunmuştur. Bu şahsın iddiaları tamamıyla yalandır. Kim olduğumu bilmeden, her ne şekilde olursa olsun sırf gündemde kalarak varlığını sürdürmeye çalışan bu şahsın iftiraları bu noktadan sonra yargı makamlarının gündemidir ve hukuki süreç başlamıştır.” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun açıklamaları karşısında sessiz kalmayan Nihat Doğan, Uslu'ya şu sözlerle karşılık verdi:

“Ben ciddiye almadığım adama cevap vermem. Sen eğer ciddiye almadığın bir kişiye resmi site üzerinden benim adımı alıp açıklama yapma gereği duyuyorsan uzun uzun da destan yazıyorsan buna; ancak kargalar güler. Top çevirmeyi iyi bilirsiniz aslında; ama buna yaşın çok müsait değil. Benim camiam seni ilgilendirmez. Sen işi yap! Enes'in altı ay önce yaptığı bu açıklamayı niçin yalanlamıyorsun? Neden hala cevap vermiyorsun? Sen bu adama bu sözü verdin mi, vermedin mi bunu söyle yüreğin yetiyorsa! Şerefin haysiyetin yetiyorsa çık bağlan, Enes Kanter'in ithamı yalan de...”