Bursaspor Kulübü Başkanı Ay Açıklaması

'İlk 5'i hedefliyoruz, 'en kötü yedincilik' diyorum. Bunun için de futbolcularımız uğraş verecekler. Belki daha da iyi bir hedef olabilir'

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, sezona iddialı hazırlandıklarını ifade ederek, 'Biz ilk 5'i hedefliyoruz, 'en kötü yedincilik' diyorum. Bunun için de futbolcularımız uğraş verecekler. Belki daha da iyi bir hedef olabilir.' dedi.

Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun futbol camiasına ve bütün kulüplere hayırlı olmasını diledi.

Öncelikle sakatsız, fair play çerçevesinde güzel maçlar seyretmeyi arzuladıklarını dile getiren Ay, 'Allah herkesin gönlüne göre versin.' temennisinde bulundu.

Bursaspor olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, takımın çok iyi kaynaştığını vurgulayan Ay, 'Yeni transferlerimiz var, gönderdiğimiz futbolcular oldu. Seçtiğimiz futbolcuların öncelikle karakterlerine çok dikkat ettik. Hepsi pırıl pırıl arkadaşlarımız, evlatlarımız. Bu sene başarı bekliyoruz.' diye konuştu.

Sezonun ilk maçını yarın Adanaspor ile deplasmanda oynayacaklarını anımsatan Ay, sahadan galip ayrılarak Bursa'ya 3 puanla dönmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Başkan Ay, Bursaspor'un uzun bir süredir hazırlık kampına neredeyse tam kadroyla gittiğini vurgulayarak, teknik heyetle de görüşerek mart, nisan aylarında bonservisi elinde olan oyuncularla görüşmelere başladıklarını ve lig biter bitmez bu oyuncuları teker teker kadroya kattıklarını anlattı.

Bazı kesimlerin Bursaspor'un bu sezon başarılı olamayacağı görüşünü taşıdığını ifade eden Ay, 'Bazı arkadaşlar Bursaspor ile ilgili 'küme düşer' diyor ama ben herkesle iddiaya giriyorum. Biz ilk 5'i hedefliyoruz, 'en kötü yedincilik' diyorum. Bunun için de uğraş verecekler. Belki daha da iyi bir hedef olabilir.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA