Bigaspor'dan Anlamlı Başvuru

Bigaspor, yaklaşan sezon öncesi hayatını kaybetmiş değerli kişilerin adlarının ligde yaşatılması adına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na dilekçe ile başvurdu.

Bigaspor yöneticileri, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Kaleci Antrenörü Orhan Bayram ile geçtiğimiz aylarda vefat eden Çanakkale İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Kırbıyık’ın isimlerinin ligde yaşatılması adına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na dilekçe verdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bigaspor Başkanı Mustafa Durak, " Geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan kulübümüzün eski kalecilerinden ve kaleci antrenörümüz Orhan Bayram’ın vefatından sonra Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı’nın sosyal medyada dile getirdiği Orhan Bayram’ın isminin süper amatör lige verilmesi kampanyası ile ilgili kulüp olarak 17.08.2016 Çarşamba günü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na dilekçe vererek resmi başvurumuzu gerçekleştirdik. Ayrıca geçtiğimiz aylarda vefat eden Çanakkale İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Kırbıyık’ın isminin de 1. Amatör lige verilmesini verdiğimiz dilekçede istedik. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantıda kararın isteklerimiz doğrultusunda çıkmasını diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA