Alanyasporlu Futbolcu Aissati Açıklaması

'Beşiktaş karşısında elimizden geleni yapacağız. Bu maçtan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz'

Alanyaspor'un yeni transferlerinden Ismail Aissati, sezonun ilk maçında Beşiktaş karşısında iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Rusya'nın Terek Grozny takımından transfer edilen Aissati, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanyaspor'un Süper Lig'in yeni ekiplerinden biri olduğunu hatırlatarak, 'Takıma çok sayıda oyuncu katıldı. Ben de bu oyunculardan biriyim ve takıma adapte olmaya çalışıyorum. Takımda yetenekli oyuncular var ancak Süper Lig'de bu yetmeyebilir. İyi bir takım olgusuna sahip olmamız gerekiyor.' dedi.

Rusya liginin 15 Mayıs'ta sona ermesinin ardından kısa bir tatil yaptığını dile getiren Aissati, tatil sonrası bireysel antrenörle çalışmaya devam ettiğini kaydetti.

Aissati, lige tam olarak hazır olmak için 6 haftaya daha ihtiyacının olduğunu belirterek, 'Beşiktaş karşısında elimizden geleni yapacağız. Bu maçtan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.' diye konuştu.

Ismail Aissati, tam olarak hazır olmasa da sahada var gücüyle mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu 5. Bölgeden Sorumlu Merkez Hakem Kurulu üyesi Kadir Tozlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde Alanyasporlu futbolcu ve teknik ekibe, yeni sezonda uygulanacak yeni kuralları anlattı.

Kaynak: AA