Basketbolda Maçın Ardından

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Memnun:'(İspanya maçı) Oyunun tamamını kontrol etmemize rağmen son saniye basketiyle elenmek üzüntü verici'.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda İspanya'ya çeyrek finalde 64-62 yenilerek elenen A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü Ekrem Memnun, maçı son saniye basketiyle kaybetmenin üzücü olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Memnun, mağlubiyetten dolayı hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirerek, 'Son anlarda birkaç basit hata yaptık. Son saniyede şanssız bir basketle de maçı kaybettik. Oyunun tamamını kontrol etmemize rağmen son saniye basketiyle elenmek üzüntü verici.' ifadelerini kullandı.

Olimpiyatlar boyunca takım olarak iyi performans sergilediklerini aktaran milli takım başantrenörü, 'İspanya karşısında kazanmayı çok istedik, çok mücadele ettik ama olmadı. Olimpiyata yakışır şekilde oynadık. Türkiye'yi çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Madalya almak için gelmiştik, çok inanıyorduk ama kısmet değilmiş.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA