Vali Çelik'ten Eskişehirspor'a Ziyaret

Eskişehir Valisi Çelik: 'Herkesin Eskişehirspor'u sahiplenmesi lazım. Sahiplenmeyi birilerine havale etmek çok doğru değil' Kulüp başkanı Ünal: 'Bugün birçok Süper Lig takımının elinden olmayan oyuncular kadromuzda yer alıyor. Şampiyon olup 7 gün 7 gece kutlayacağız'

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ı ziyaret etti.

Çelik'in, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleşen ziyaretinde, kulübün sportif direktörü İzzet Erdoğan, teknik direktör Alpay Özalan ve yöneticiler de hazır bulundu.

Vali Çelik, burada yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un birleştirici ve bütünleştirici bir özelliğinin olduğunu belirtti. 15 Temmuz sonrasında Türkiye'nin birlik, beraberlik ve bütünlük gösterdiğini anımsatan Çelik, şöyle konuştu:

'Allah, bundan sonra birlik ve bütünlüğümüzü güzel günlerde göstermeyi nasip etsin. Eskişehirspor da inşallah güzel günler görecek. Önümüzdeki hafta sezon başlıyor. Bu sezon Eskişehirspor için iyi geçsin. Bütün bir kentin, desteği ve gayretiyle başarılı bir sezon geçmesini istiyoruz. Gelecek sezon da Eskişehirspor'un hak ettiği ligde, hak ettiği başarıyı göstermesini diliyoruz. Herkesin Eskişehirspor'u sahiplenmesi lazım. Sahiplenmeyi birilerine havale etmek çok doğru değil. Biz kabiliyetlerimiz ve imkanlarımız ölçüsünde gerekli fedakarlığa katlandığımız zaman geçen yıl yaşadığımız üzüntüyü bu sene yaşamayız, diye düşünüyorum.'

Kulüp başkanı Ünal ise TFF 1. Lig'in 2016-2017 sezonunda şampiyonluğu hedeflediklerini bildirdi.

Ligde başarılı olacak bir takım oluşturduklarını anlatan Ünal, 'Halen takviye ve destek yapıyoruz. Takımın yüzde 90'ını sıfırladık. İyi oyuncular alarak bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Mücadeleci, 90 dakika sahada koşacak, basacak bir takım oluşturduk. Bugün birçok Süper Lig takımının elinden olmayan oyuncular kadromuzda yer alıyor. Şampiyon olup 7 gün 7 gece kutlayacağız.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından görüşme, basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA