Fabregas Real Madrid yolunda

İspanyol basını, Chelsea’nin ilk maçında forma bulamayan Cesc Fabregas’ın takımdan ayrılacağını, Real Madrid’in oyuncuyla ilgilendiğini iddia etti..

Marca'nın haberine göre Real Madrid, orta sahasını Cesc Fabregas ile güçlendirmenin peşinde. Chelsea teknik direktörü Antonio Conte'nin ilk maçta görev vermediği yıldız İspanyol, ilk 11'de düşünülmediği için İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor. Haberde, 2014'te 33 milyon Euro karşılığında Barcelona'dan transfer edilen 29 yaşındaki oyuncu için Real Madrid'in bütçesinden 20-25 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı kaydedildi.

COMTE KALMASINI İSTİYOR

Radja Nainggolan'ın transfer edilememesinin ardından elindeki orta saha oyuncularından hiçbirini kaybetmek istemeyen Antonio Conte, Fabregas ile ilgili açıklamalarda bulundu. İspanyol oyuncuya ileride ihtiyacı olacağını dile getiren İtalyan teknik adam, Fabregas'ın satılmayacağını söyledi. Ancak ilk 11'de sürekli şans bulmak isteyen Fabregas'ın mutsuz olduğu, bu sebeple kulüplerin anlaşması halinde Conte'den anlayış bekleyeceği öne sürüldü.
Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Fabregas, kariyerinde hem Barcelona hem de Real Madrid forması giyen yirmi dokuzuncu oyuncu olacak. Luis Enrique, Gheorghe Hagi, Michael Laudrup, Javier Saviola gibi isimler daha önce Barca ve Madrid forması giymişti.
.