Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Açıklaması

'(John ile transferi kapattık) diyebiliriz ama son güne kadar farklı gelişmeler olabilir. Gelen olacağını sanmıyorum ama giden oyuncular olabilir' 'Bu sene için amacımız istikrarlı bir kadro yakalamak ve herkesin sayabileceği bir takım olabilmek.'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, '(John ile transferi kapattık) diyebiliriz ama son güne kadar farklı gelişmeler olabilir. Gelen olacağını sanmıyorum ama giden oyuncular olabilir.' dedi.

Hamzaoğlu, antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini, Trabzonspor ile oynadıkları ve 3-0 kazandıkları hazırlık maçında sonuçtan ziyade futbolcularının sergilediği performanstan memnun kaldığını, takımın yavaş yavaş istediği seviyeye gelmeye başladığını söyledi.

İlerleyen haftalarda takımın daha iyi form tutacağını vurgulayan Hamzaoğlu, sezonun ilk haftasında Adanaspor ile oynayacakları maçı da kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

Adanaspor'un ligin yeni bir ekibi olduğunu anımsatan Hamzaoğlu, 'Kendi sahasında tehlikeli olacak bir takım. Dikkatli oynamak zorundayız. Her türlü sıcaklık ve diğer şartlara hazırlıklı olmalıyız. Rakibin iyi taraflarını kapatıp zaaflarından faydalanarak inşallah iyi bir oyun, güzel bir skorla lige başlangıç yaparız.' diye konuştu.

Hamzaoğlu, bir soru üzerine Joshua John ile transferi tamamladıklarını vurgulayarak, '(John ile transferi kapattık) diyebiliriz ama son güne kadar farklı gelişmeler olabilir. Gelen olacağını sanmıyorum ama giden oyuncular olabilir.' değerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin, 'İlk 11'inizi belirlediniz mi yoksa ilerleyen haftalarda kadroda değişiklikler görebilir miyiz?' sorusunu ise Hamzaoğlu, şöyle yanıtladı:

'İlk 11'ler her hafta değişebilir. Oyuncu performansına, rakibe göre, alacağımız tedbirlere göre kadroda değişikliğe gidebiliriz. Ancak kadromuzda değişiklik büyük ölçüde olmayacak. Bu sene için amacımız istikrarlı bir kadro yakalamak ve herkesin sayabileceği bir takım olabilmek.'

Hamzaoğlu, takımın birkaç hafta içinde gerçek gücünü sahaya yansıtabileceğini düşündüğünü vurgulayarak, her maç her hafta üzerine koyarak ilerleyeceklerini anlattı.

Necid ile ilgili bir soru üzerine Hamzaoğlu, 'Necid bizimle devam ediyor. Biz ona göre plan yapıyoruz ama transferin son gününe kadar cazip bir teklif gelir, oyuncu kabul eder, kulüp için de iyi olacaksa transfere 'hayır' demeyiz.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA