Adana Demirspor'da İç Transfer

Mavilacivertliler, altyapı oyuncusu Hasan Kaya ile 2020'ye kadar sözleşme imzaladı.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor, altyapı oyuncusu Hasan Kaya ile 2020'ye kadar sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 yaşındaki Hasan Kaya, mavi-lacivertlilerin Bolu kampında, kulüp başkanı Sedat Sözlü'nün de katılımıyla kendisini 2020'ye kadar Adana Demirspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İlk profesyonel sözleşmesine imza atan genç oyuncu, törenin ardından yaptığı açıklamada, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtti.

Mavi-lacivertli takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan bütün kamp çalışmalarında yer aldığını bildiren Hasan, şunları kaydetti:

'Adana Demirspor gibi büyük bir camiada profesyonel olmak benim için büyük bir şans. Bana bu gururu yaşatan başta başkanımız Sedat Sözlü, yönetici büyüklerimiz ve hocamız Erkan Sözeri’ye çok teşekkür ediyorum. Ben de daha önce olduğu gibi bundan sonra da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bu büyük camianın bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum.'

Başkan Sedat Sözlü ise Hasan'a güvendiklerini ve takımdaki ağabeylerinin de yardımıyla ileride Adana Demirspor’un değişmez isimlerinden biri olmasını beklediklerini aktararak, 'Hasan kardeşimiz beğenerek izlediğim bir oyuncu. Altyapıdan gelen ve profesyonel olan Hasan'ın takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah sakatlık olmadan başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum.' şeklinde görüş bildirdi.

Kaynak: AA