Messi Geri Dönüyor

Barcelo’nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, milli takıma geri döndüğünü açıkladı.

Katalan ekibinin başarılı futbolcusu Lionel Messi, Copa Amerika finalinde Şili’ye mağlup oldukları maçtan sonra bir daha milli takımda oynamama kararı almıştı.

Ardından yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, 2 Eylül’de Uruguay, 7 Eylül’de Venezuela ile karşılaşacak Arjantin’in kadrosunda yer alacağını ifade etti.

Arjantin futbolunda bazı sorunların olduğunu dile getiren Messi, "Bırakma konusunda ciddiydim ama ülkemi çok seviyorum. Takıma dönmemi isteyenlere teşekkür ederim" dedi.

29 yaşındaki başarılı futbolcunun menajerlik şirketinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Arjantin futbolunda sorunların çok olmasını dikkate alıyorum. Niyetim başka bir problem yaratmak değil. Herhangi bir zarara sebep vermek istemiyorum. Her ne şekilde olursa olsun her zaman mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştım. Arjantin futbolunda çözülmesi gereken birçok sorun var ama benim tercihim dışarıdan eleştirmek değil içeriden yardım etmek. Final gecesi birçok şey aklımdan geçti ve bırakmak için ciddiydim ama ülkeme olan aşkım ve bu forma çok büyük. Milli takıma dönmemi isteyenlere çok teşekkür ederim, onları sevindirmek için mümkün olan her şeyi verebileceğimizi ümit ediyorum."

Kaynak: İHA