Hamzaoğlu Danimarka'ya Gitti

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Danimarka ekiplerinden SönderjyskE takımının stoperi Pierre Kanstrup’u izlemek için Danimarka’ya gitti.

Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, 10. transferini Danimarka Süper Lig ekiplerinden FC Nordsjaelland forması giyen Joshua John’u kadrosuna katarak gerçekleştirmişti. Yeşil-beyazlılar, bir diğer Danimarka ekibi SonderjyskE forması giyen 27 yaşındaki stoper Pierre Kanstrup’u da kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Hamzaoğlu Danimarka’ya gitti

Danimarka Süper Ligi’nin 5. haftasında yarın Brondby deplasmanına çıkacak olan SonderjyskE, geride kalan 4 haftada galibiyetle tanışamadı. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun da izleme komitesinin olumlu rapor sunduğu Danimarkalı oyuncuyu yerinde izlemek için bu sabah saatlerinde Danimarka’ya gittiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetim, yarın TSİ 19.00’da başlayacak olan Brondby - SonderjyskE müsabakasını tribünden takip edecek olan deneyimli çalıştırıcının olumlu rapor vermesi halinde transfer görüşmelerini sıklaştıracak.

Kaynak: İHA