Atlı Cirit Ligi Yükselme Grubu Müsabakaları

B Grubu müsabakaları Denizli'de başladı.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Atlı Cirit Ligi Yükselme Grubu'nda B Grubu müsabakaları Denizli'de başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Toto Spor Kompleksi Geleneksel Spor Oyunları sahasında başlayan müsabakaların startını Denizli Valisi Ahmet Altıparmak verdi.

Türkiye'de 4 merkezde yapılan Atlı Cirit Ligi Yükselme Grubu'nda Denizli'de oynanan B Grubu müsabakalarında Erzurum, Uşak, Erzincan ve Sivas illerinin temsilcileri yarışıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yapılan ve 4 takımdan birinin yarı final bileti alacağı yarışmalarda Erzurum Can Dadaşlar Atlı Cirit Kulübü, Uşak Omurca Atlı Cirit Kulübü, Erzincan Cirit Kulübü ve Sivas Önder Atlı Cirit Kulübü mücadele ediyor.

Erzurum Can Dadaşlar Atlı Cirit Kulübü ile Sivas Önder Atlı Cirit Kulübü arasında oynanan ilk müsabakanın startını veren Denizli Valisi Altıparmak, devre arasında sporcuları selamlayarak bir süre sohbet etti. İki takım kaptanına da başarı dileyen Altıparmak, Erzurum Valiliği döneminden kendisini tanıyan Erzurum Can Dadaşlar Atlı Cirit Kulübü yönetici ve sporcularıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Müsabakalar yarın sona erecek.

Kaynak: AA