Muay Thai Adana'dan 7 Sporcu İle Dünya Şampiyonasına Gidecek

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Muay Thai Milli takımında Adana’dan 7 sporcunun Dünya Şampiyonasına gitmesinin kentin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Ataşbak, Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, Antrenörler Naim Ayçicek, Hasan Güder ve Bülent Titiz ile Milli sporcular Berfin Eftelya, Güder Bengusu Aytekin,Gizem Şahin, Bercin Açelya Güder,Emre Cavga,Kerem Şahade, Berat Çuhadar’ı makamında kabul etti.

Deneyim kazanan genç sporcuların gelecekte 10-15 yıl (A) milli takımda forma giyeceklerine inandığını ifade eden Ataşbak, sporcuların 13-19 Ağustos tarihleri arasında Antalya’da kampa alınacaklarını 23 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında Taylan ’ınBangkok kentine yapılacak olan Dünya şampiyonasında madalya ile kente döneceklerine inandığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Milli takımda 19 sporcudan 7’sinin Adanalı olması kentimizde gurur kaynağı olmuştur. Dileğimiz gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası’ndan madalya ile dönmeleridir. Sporcularımız kentimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcuların bu başarıyla yetinmeyerek, daha çok çalışarak özellikle ülkemizin ihtiyacı olan daha önemli başarıları yakalayacaklarına eminim. Muay Thai ailesini kutluyorum. Tesis, malzeme, ödül konusunda desteğimizi artırarak sürdüreceğimizin bilinmesini de istiyoruz.”

Ayrıca tüm branşlarda ulusal ve uluslararası arenada başarılı sonuçlar aldığına dikkati çeken Ataşbak, “Adana olarak son dönemde başarılı bir grafik çiziyoruz. Dileğimiz her platformda kentimizin adını pozitif anlamda duyurmaktır. Bizim için en önemlisi spor felsefesi, sporu çeşitli felsefi bakış açısından, eğitsel bir alan olduğu kadar bireysel ve sosyal bir vurgu olarak değerlendirmektir” diye konuştu.

Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş ’a kendilerine tesislerini açan, malzeme ve diğer konularda yardımlarını esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak büyük katkılarını gördüklerini belirterek teşekkür etti.

Kaynak: İHA