Kaymakam Öner Belediyespor Yönetimini Kabul Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yeni göreve başlayan Burhaniye Belediyespor yönetim kurulu, ilk ziyaretini Kaymakam Hüseyin Öner’e yaptı. Burhaniye Belediye Spor Kulübü Başkanı Cemal Akkılınç, başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerini makamda kabul eden Kaymakam Öner, başarı dileğinde bulundu.

Yönetim kurulu üyelerini Kaymakam Hüseyin Öner’e tanıtan Cemal Akkılınç, güçlü bir yönetim oluşturduklarını söyledi.

Amaçlarının güzel bir futbol izletmek olduğunu anlatan Akkılınç, “Güzel bir ekip oluşturduk. Vatandaşlarımıza en güzel futbolu izlettirmek istiyoruz. Bunun için yoğun bir çalışma içine girdik. Burhaniye Belediyespora verdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Cemal Akklınç, Kaymakam Hüseyin Öner’e bir teşekkür plaketi verdi. Konuklarına ikramlarda bulunan Kaymakam Hüseyin Öner’de, ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Öner,” Ben öncelikle teşekkür ediyorum. Sizin çalışmalarınızı basından takip ediyorum. Burhaniye Belediyespor, ilçedeki sporcu gençleri destekleyen bir kulüp. Burhaniye’yi önemli ölçüde siz temsil ediyorsunuz. Bu işin katarı sizsisiniz. Sanayi sporun çalışmalarını da takip ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA