Bağlar Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladıktan sonra Bölgesel Amatör Lige yükselen Bağlar Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına iddialı başladı.

Bağlar Belediyesi’nin futbol takımı 2016- 2017 sezonunun hazırlıklarına Amed Sportif Faaliyetler’in Talaytepe tesislerinde başladı.

Bu yıl genç takım kuran ve geçtiğimiz yılın şampiyon kadrosunu da koruyan Bağlar Belediyespor yeni sezona iddialı başladı.

Yeni sezon hazırlıklarına ilişkin bilgi veren takımın Teknik Direktörü Ekrem Üşen, sezon öncesi hazırlıklarına Diyarbakır’da başladıklarını ve burada iki hafta çalıştıktan sonra 12 günlük kamp için Nevşehir’e gideceklerini söyledi.

Geçen yıl şampiyon olan takımda 12 oyuncuyu kadrolarında tuttuklarını belirten Üşen, “Takıma şimdiye kadar 7 transfer yaptık ve yeni transferler yaparak kadroyu güçlendirmek istiyoruz. Bizim takımımızın yaş ortalaması oldukça düşük. Genç oyunculardan kurulu bir takım yapmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç oyuncularımıza güveniyoruz ve onların bu yolda başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

Bu sezon üst sıraları hedeflediklerini dile getiren Üşen, “Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Tüm halkımızı bu sezonki müsabakalarımızda bu gençlere destek sunmalarını istiyoruz. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA