Tosyalı Toyo Osmaniye'de Transfer

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekibi, Aysun Keskin, Burcu Erbaş ve ABD'li Rodgers'ı renklerine bağladı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Tosyalı Toyo Osmaniye, Aysun Keskin, Burcu Erbaş ve ABD'li oyun kurucu Sugar Rodgers ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Murat Teke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalıcı olmak için transfer çalışmalarının titizlikle devam ettiğini söyledi.

Geçen sezon takımın iyi mücadele ettiğini, bu sezon çıtayı biraz daha üste çıkarmak adına iyi bir takım kurmak istediklerini ifade eden Teke, şunları kaydetti:

'Bu sezon transfer çalışmalarımızda Amerika Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından New York Liberty'de oynayan Sugar Rodgers, OGM Orman Gençlik'te forma giyen Aysun Keskin ve Edremit Belediyesi Gürespor oyuncularından Burcu Erbaş'la birer yıllığına anlaşma sağladık. Bu yıl hedefimizi yüksek tutuyoruz. Ligin yeni ekibi olarak transfer çalışmalarımız sürüyor. İyi bir kadro kurarak bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bu üç sporcumuzun takımın başarısına büyük katkı sağlayacak önemli transferler olduğuna inanıyoruz. Başarılı olmanın yolu, iyi bir kadro kurmaktan geçiyor.'

Kaynak: AA