Salihli Kocaçeşmespor'da Transfer Atağı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Salihli Kocaçeşmespor, Bornova 1881 Spor’dan Gökhan Köse ve Uşak Belediyespor’dan Bayram Arslan’ı transfer ederek renklerine bağladı.

Yeni sezonda çıtayı 3. Lig olarak belirleyen ve transferde hareketli günler geçiren Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Salihli Kocaçeşmespor, yapmış olduğu transferlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kırmızı lacivertli ekip, son olarak dış transferde Bornova 1881 Spor’dan Gökhan Köse ve Uşak Belediyespor’dan Bayram Arslan’ı transfer ederek renklerine bağladı. Salihli Kocaçeşmespor’un yeni transferlerinden 26 yaşındaki Gökhan Köse, futbola Yedi Eylül İdman Yurduspor’da başladı.

4 sezon burada forma giyen Köse daha sonra Turgutluspora transfer oldu ve Turgutluspor’da da 7 sezon forma giydikten sonra sırasıyla Afyonkarahisaspor, Menemen Belediyespor, Bergama Belediyespor ve son olarak da Bornova 1881 Spor forması giydi.

Salihli Kocaçeşmespor’un genç golcüsü 20 yaşındaki Bayram Arslan ise futbola Emirspor’da başlarken, Salihli Belediyespor, Turgutluspor, Alaşehir Gençlerbirliği ve Uşak Belediyespor’da forma giydi. Genç golcü, vefa borcunu ödeme adına memleketi takımı olan Salihli Kocaçeşmespor2a geldiğini söyledi.



Sportif Direktörü Serdal Boyraz, yeni transferlerin Salihli Kocaçeşmespor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: İHA