Güneş Açıklaması 'Oyun Anlamında Eksiklerimiz Var'

Bolu’da ikinci etap kamp çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Aydınspor 1923’te Teknik Patron Bahaddin Güneş, “Takıma son şeklini vermek için çalışıyoruz. Antrenman anlamında iyi, oyun anlamında biraz eksikliklerimiz var” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Bolu’daki ikinci etap kamp çalışmalarının 8. gününü geride bırakırken siyah beyazlılar, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bolu Doruk Kaya Greenpark Tesisleri’nde hazırlıklarını devam ettiren Efe, zor antrenmanlarla lige hazırlanıyor. Kor ve efor çalışmaları ile güç depolayan siyah beyazlılar zor antrenmanlar gerçekleştiriyor.

“ANTRENMANDA İYİ, OYUNDA EKSİĞİZ”

Kamp çalışmalarının iyi gittiğini ifade eden Teknik Direktör Güneş, “Kampta hazırlık aşamasında takıma dayanıklılık, güç ve kuvvet yüklemeleri yapıyoruz. Maçtaki oyun anlayışımızı yavaş yavaş yerleştirme adına hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hazırlık maçlarında takımı karışık oynatıyorum. Benim takımım neler yapıyor, ne yapmıyor, birlikte hareket ediyor mu, dengeyi nasıl kuruyoruz, hücumda nasılız bunları öğreniyor ve yerleştiriyoruz. Bence bu durum, hazırlık maçının sonucundan daha önemli. Bu sayede takımın performans durumunun da nasıl olduğunu görüyoruz. Oyuncularımızla geçirdiğimiz vakit içerisinde sorun yaşamadık, genel anlamda hepsinden memnunum. Takım; inanılmaz çalışıyor çok iyi yüklemeler yapıyorlar. Takıma son şeklini vereceğiz. Sezonun en zor antrenmanını pazar günü yaptık. Kafamdaki oyun planının ancak yüzde 50’sini uyguladım. Daha çabuk pozisyona girilmeli, kapatmalıyız, oynamalıyız. Takımın daha agresif, saldırgan ve mücadeleci olmasını istiyorum. Antrenman anlamında iyi, oyun anlamında biraz eksikliklerimiz var” dedi.

Kaynak: İHA