Yeşilyurt Belediyespor Gabonlu Meye'yi Bekliyor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yeşilyurt Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları günde çift antrenmanla devam ediyor.

Turuncu yeşilli ekipte transferde anlaşma sağlanan ve takımla idmanlara çıkan Gabon’lu forvet oyuncusu Loris Meye’nin oturma izni işlemleri için Eskişehir’e gittiği belirtildi. Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Sucu İHA muhabirine yaptığı açıklamada bütçelerine uygun transferler yaptıklarını söyledi.

Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen turuncu yeşilli ekip, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde yoğun bir antrenman temposuyla çalışan Yeşilyurt Belediyespor’da teknik heyet ve yönetim tarafından transferine onay çıkan Meye’nin oturma izni almak için Eskişehir’e gittiği ifade edildi. Meye’nin oturma izni alması halinde yeni sezonda Yeşilyurt Belediyespor forması giyeceği belirtildi.

Hazırlık maçı takvimi netleşti

Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 4 hazırlık maçı oynayacak. Turuncu yeşilliler, 15 Ağustos’ta Malatya’da Elazığ Yolspor ile bir hazırlık maçı oynadıktan sonra Nevşehir’e gidecek. Burada da hazırlık maçlarına devam edecek olana Yeşilyurt, 22 Ağustos’ta Küçükçekmece, 25 Ağustos’ta Nevşehirspor, 28 Ağutos’ta ise Silifkespor ile bir hazırlık maçı yapacak.

“Meye özellikli ve kaliteli bir futbolcu”

Yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Sucu, Gabonlu Meye’nin özellikli ve kaliteli bir futbolcu olduğunu, oturma iznini alması halinde transferinin gerçekleşeceğini kaydetti.

Sucu, transferi büyük oranda tamamladıklarını kaydederek, “Yeni sezon öncesi transferde takımımıza yakışır oyuncular almaya çalıştık. Bu doğrultuda hem bütçemize uygun hem de bizi hedefimize götürecek futbolcuları renklerimize bağladığımızı düşünüyorum. Gabonlu Meye birkaç gün antrenmana çıktıktan sonra oturma izni işlemlerini halletmek için Eskişehir’e gitti. Bu futbolcu hakikaten özellikli ve de kaliteli bir isim. Şayet işlemlerini hallederse bizde oynar. Kendisine bir çok kulübün teklif sunduğunu biliyoruz. Ama BAL’da oynamak isterse önceliği biz olacağız. Bunun dışında takımımı 20 Ağustos’ta Nevşehir’e gidecek. Orada hazırlık maçları oynayacağız. Bu maçlarda son durumumuz daha net ortaya çıkacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA