Villarreal'de Soldado Şoku

Villarreal'in forvetteki önemli ismi Soldado, dizinden sakatlandı Soldado'nun en az 6 ay sahalardan uzak kalması beklenirken, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Villarreal, forvet arayışına girdi Emre Çolak, Deportivo ile ilk kupasını kazandı.

İspanya'nın Villarreal takımda oynayan Roberto Soldado, sağ dizinden sakatlanırken, İspanyol forvetin en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Villarreal'in Deportivo'ya karşı dün akşam oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçın ikinci yarısında oyuna girdikten 13 dakika sonra sakatlanarak çıkan Soldado, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi. Villarreal kulübü kaynaklarına dayandırılarak İspanyol basınında yer alan bilgilerde, Soldado'nun sağ diz çaprak bağlarında ve menisküsünde yırtık tespit edildiği bildirildi. Önümüzdeki günlerde ameliyat olması beklenen 31 yaşındaki Soldado'nun en az 6 ay sahalardan uzak kalması öngörülüyor.

İspanyol forvet, Villarreal'de ikinci sezonunu geçirirken, takımının hücumdaki en önemli ismi olarak öne çıkıyordu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için Monaco'ya karşı 17 ve 23 Ağustos tarihlerinde ön eleme maçı oynayacak olan Villarreal'in Soldado'nun sakatlığından dolayı hemen transfer pazarına geri dönerek, acil olarak yeni bir forvet arayışına girdiği belirtiliyor.

- Emre Çolak, Deportivo ile ilk kupasını kazandı

Deportivo kulübünün 1946 yılından bu yana her sezon öncesinde 'Teresa Herrera' adıyla kendi stadında organize turnuvada, bu yılki rakibi Villarreal oldu.

Soldado'nun sakatlandığı dün akşamki maçta Deportivo, Florin Andone ve Carles Gil'in golleriyle 2-0 galip gelerek kupayı kazandı. Deportivo'da ilk 11'de sahaya çıkan Emre Çolak, 69. dakikada yerini Luisinho'ya bıraktı. Deportivo'da ilk sezonunu geçiren Emre, dün akşamki galibiyetle ilk kupasını da kazanmış oldu.

Kaynak: AA