Tatvanlı Sporcular 'Altın Kemer Şampiyonası'na Katılacak

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki muaythai sporcuları, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 13-14 Ağustos tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenecek olan “Muaythai Altın Kemer Şampiyonası’na katılacak.

Şampiyona hazırlıklarını takım antrenörleri Ömer Uğur eşliğinde Tatvan Kapalı Spor Salonu’nda sürdüren Tatvanlı sporcular, şampiyonadan derecelerle dönmeyi hedefliyor. Daha öncesinde elde ettikleri başarılara bir yenisini ekleme amacında olan sporcular, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 13 - 14 Ağustos tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenecek olan “Muaythai Altın Kemer Şampiyonası”na ilçeden 4 sporcuyla katılım göstereceklerini belirten Ömer Uğur, hedeflerinin iyi dereceyle ilçeye dönmek olduğunu söyledi.

Sporcuların daha öncesinde katıldıkları şampiyonalarda ilçeye birçok başarı gururu yaşattığını ifade eden Ömer Uğur, “Şampiyonaya 4 sporcu ile katılım sağlıyoruz. Bu anlamda sporcularımızdan Turgut Dağdağan 75 kiloda profesyonel maça çıkacak, sporcularımızdan Cem Közenk gençler kategorisi 57 kilo, Emir Közenk ve Miraç Ölgen ise minikler kategorisi 36 kiloda yarışacak. Şampiyona için çalışmalarımız hummalı şekilde devam ediyor. Hedefimiz daha öncesinde ilçemize sayısız başarı kazandıran bu sporcularımızla şampiyonadan iyi birer derece ile dönmektir. Bu vesile ben tüm sporcularımıza başarılar dilerken, bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Murat Erkan’a, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Medeni Öztaş’a, Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş’a ve Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kalendar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA