Sezgin Açıklaması 'Fikstür Camiamıza Hayırlı Olsun'

Türkiye Basketbol 1.Ligi ve Federasyon Kupası kura çekiminde Bursaspor’u temsil eden Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkan Sezer Sezgin fikstürün camiaya hayırlı olmasını diledi.

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekiminde Bursaspor Durmazlar olarak büyük bir ilgi gördüklerini belirten Sezgin, "Sezon öncesi hazırlıklarımız devam ediyor. Takımımız bugün 10 günlük kamp için Çanakkale’ye gitti. Bugün lig ve Federasyon Kupası kura çekimi gerçekleştirildi.

Sezon öncesinde Federasyon Kupası’nda mücadele edeceğiz. Antalya’da güçlü rakipler ile gruptan çıkma mücadelesi yapacağız. Lige de evimizde Bandırma Kırmızı maçıyla başlıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. İnanıyorum ki; bu sezon da takımımız camiamıza çok güzel sevinçler yaşatacaktır” dedi.

Baş: "Kimseden çekinmiyoruz"

Başantrenör Şemsettin Baş ise, fikstüre ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Kimseden çekinmiyoruz, en iyi şekilde hazırlanıp lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Federasyon Kupası’nda basketbol otoritelerinin ölüm grubu olarak adlandırdığı grupta mücadele edeceğiz. Lig öncesinde Antalya’da Federasyon Kupası mücadeleleri olacak. Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Ölüm grubu olarak adlandırılabilir. Grupta ilk ikiye girmek için mücadele edeceğiz. İlk haftalarda güçlü rakipler ile mücadele edeceğiz. İlk 9 hafta çok zor 5-6 maç oynayacağız. Kolay veya zor diye rakip ayırmamak gerekiyor. Sonuçta tüm rakiplerimiz ile oynayacağız. Kimseden çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp, mücadele edip elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

İkinci etap kamp çalışmaları için Çanakkale’ye geldiklerini belirten Baş, "Sezona en hazır şekilde girmek için yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün 10 gün sürecek kampımız için Çanakkale’ye geldik. Yoğun fizik gücü arttırıcı çalışmalar gerçekleştireceğiz. En hazır şekilde resmi müsabakalara girmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İHA