İnegölspor'a Royal Hotel'den Destek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’a bir destek de Royal Hotel’den geldi. Timur Erezsarı başkanlığındaki İnegölspor yönetimini kabul eden Royal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer, takımın bir deplasmanın masraflarını üstlenme sözü verdi.

3 Eylül’de İzmir deplasmanında oynanacak olan Menemen Belediyesi maçı ile 2016/17 futbol sezonu defterini açacak olan bordo-beyazlılar, Bolu kampı ile zorlu maratona hazırlanırken, Timur Erezsarı başkanlığındaki yönetim ise destek ziyaretlerine devam ediyor.

Yönetim kurulu üyeleri Deniz Erdem, Serdar Nalcı ve Hüseyin Kurt ile birlikte İnegöl merkezde faaliyet gösteren Royal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer’i ziyaret eden Başkan Timur Erezsarı, deplasman sponsorluğu üstlenerek destek olmalarından dolayı Sağer’e teşekkür etti.

Yasin Sağer, “İnegölspor büyük bir isim. İnegöl hepimizin. İnegölspor bizim reklamımızı dışarıda yapabilecek en iyi bir kurum ve ona sahip çıkmak hepimizin boynumuzun borcu. Timur kardeşim yakından tanıdığım bir isim. Üstlendikleri sorumluluğun altından rahatlıkla kalkabileceklerinden eminim. Her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Sağer, sezon içerisinde bir deplasman sponsorluğunu üstlendikleri İnegölspor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Kaynak: İHA