Büyükşehirli Masa Tenisçiler, Ortak Çalışmada Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün Gebze ve İzmit bölgesindeki masa tenisçileri ortak çalışmada bir araya geldi.

Tüm branşlarda olduğu gibi masa tenisi branşında da alt yapıya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, İzmit ve Gebze bölgesi şubelerindeki sporcularını bir araya getirerek, ortak çalışma gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka Sporcu Eğitim Merkezindeki masa tenisi salonunda bir araya gelen masa tenisçiler, ortak kampta kaynaşma ve çalışma imkanı buldular.

Masa tenisinde alt yapısında 200’e yakın sporcu bulunduran mavi beyazlılar, bayanlarda süper lig’de erkeklerde ise 2.lig de mücadele ediyor. Alt yapı ve üst yapı sporcularının birlikte gerçekleştirdiği ortak çalışmada sporcular, kondisyon ve teknik ağırlık çalışma gerçekleştirdi. Kulüp içindeki sporcu birlikteliğinin artırılması hedeflenen ortak çalışmalarda sporcular, sık sık bir araya gelerek kulüp içindeki arkadaşlıklarını pekiştiriyor. Zeki Bulut, Sinan Töz, Gheorge Mitrut, Özkan Karakayış, Selçuk Eleser’in öncülüğünde gerçekleşen ortak çalışmadan antrenörler oldukça memnun ayrıldı.

Kaynak: İHA