Şampiyon Tenisçiler, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Ettiler

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Trabzon Tenis Sporcuları Gökalp Ayar, Mustafa Sancaklıoğlu ve Ertuğrul Koçak, antrenörleri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

TOHM Trabzon Tenis sporcuları Haziran ve Temmuz ayı içerisinde çeşitli yaş kategorilerinde Türkiye Tenis Federasyonu Yaz Kupası adı altında yapılan müsabakalarda büyük başarı elde ettiler.

TOHM Trabzon Tenis Sporcuları Gökalp Avar, Mustafa Sancaklioğlu, Ertuğrul Koçak, Çağla Teoman, Sami Çoşkun Çebi ve Selin Bilgen Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yapılan Yaz Kupası’nda büyük başarı göstererek kupa ve madalyalar aldılar.

Gökalp Ayar İçel’de yapılan 14 Yaş Yaz Kupası’nda 1. Balıkesir’de yapılan kupada ciflerde 2. Teklerde birinci, Mustafa Sancaklıoğlu Samsun’unda yapılan 12 Yaş Yaz Kupası’nda Çiftler birincisi teklerde Türkiye 3. Ertuğrul Koçak ise yine Samsun’da yapılan 12 yaş kupasında çiftlerde 1. Olma başarısını gösterdi.

Alınan başarılardan çok memnun olduğunu ifade eden İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, Türkiye olarak son yıllarda tenis sporuna önem verildiğini belirterek, “Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin bir ayağı Trabzon’da bulunuyor. Tenis sporunda iyi işler yapmaya devam ediyoruz. TOHM Trabzon açıldığından bu yana yükselen bir grafik sergiliyor. Sizler aldığınız başarılar ile bunu kanıtlıyorsunuz. Ülke olarak Tenis Sporunda iyi işler yapmaya başladık. Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek ilk Türk tenisçi Çağla Büyükakçay’ı örnek alabilirsiniz. Sizlerin de hedefi olimpiyatlar olmalı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA