Bünyan'da Çanakkale Ve Türk Ezgileri Rüzgarı Esti

Bünyan Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonasında gündüz final müsabakaları ile ata sporu ile buluşan Bünyanlılar, akşam ise Salı pazarında düzenlenen ‘Biz Hep Buradayız Çanakkale Geçilmez’ isimli tiyatro oyunu ve İrfan Gürdal konseri ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Bünyan Salıpazarı meydanında düzenlene konser ve tiyatro etkinliğine Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçe protokolü, şampiyonaya katılan sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir ilginin olduğu etkinlikte Çanakkale ruhuyla duygu dolu anlar yaşayan vatandaşlar, İrfan Gürdal’ın Türk dünyasından seslendirdiği ezgilere bayraklarla tempo tuttu.

Gecede bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüğoğlu, “Gelenekleri Geleceğe taşıma gayreti içinde olduklarını vurgu yaparak: Atlı Okçuluk Şampiyonasıyla vatandaşlarımızı ata sporumuzla buluşturduk. Burada sergilenen tiyatro oyunu ile adeta o şanlı zaferi yerinde yaşadık. Bizi duygulandıran Çanakkale ruhunu yaşatan bütün ekibe teşekkür ediyorum. İnşallah Bünyan Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri sizlerle daha fazla buluşturma gayreti içindeyiz. İrfan Gürdal beye teşekkür ediyoruz Orta Asya’dan Kafkaslara bizleri ezgiler ile yolculuk yaptırdı.” dedi.

Ülke gündemine de değinen Başkan Gülcüoğlu, “Darbeci hainlere geçit vermeyen sizlere siz necip milletimize teşekkür ediyorum. Cumhurun yanında durarak tankların altın yatarak milli iradeye sahip çıkıp kalleşlerin uşaklığını yapan postalcılara geçit vermediniz.” şeklinde konuştu.

Program TRT Avaz ekranlarından canlı yayınlanırken Başkan Gülcüoğlu program sonunda Ahmet Nedim Kilci ve İrfan Gürdal’a çiçek takdim etti.

Kaynak: İHA