Başkan Şirin Minikler Futbol Turnuvası Final Törenine Katıldı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 4. Bahattin Köksal Minikler Futbol Turnuvası Final Töreni’ne katıldı.

Turgutlu Belediyesi Ata Tepe Spor Tesisleri’nde, Bahattin Köksal adına düzenlenen 4. Minikler Futbol Turnuvası tamamlandı. U-12/U-11/U-10 yaş gruplarında 22 takımın mücadele ettiği turnuva, 130 maçlık seride oynandı. Yaklaşık 1 aylık futbol maratonuna, Manisa ve İzmir ilçelerinden spor kulüpleri katıldı.

Selvilitepe Spor Kulübü Başkanı Davut Mıdık ve Çatalköprü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Varol’un organizasyonuyla gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonları belirlenirken U-12 ile U-11 karşılaşmalarının şampiyonu Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü, U-10 karşılaşmalarının şampiyonu Çamdibi Spor Kulübü oldu. Bu heyecanlı turnuvanın gol kralı ise Selvilitepe Spor Kulübü’nün genç yıldızı Ahmet Talha Durak oldu. Ata Tepe Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kupa törenine Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ufuk Özlem, Turgutlu’nun önemli spor adamlarından biri olan Bahattin Köksal, CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen ile spor kulüpleri başkanları ve futbolseverler katıldı.

Başkan Şirin genç yeteneklere başarılar diledi

Adına turnuva düzenlenen Bahattin Köksal ve protokol üyeleri, genç yeteneklere ödüllerini takdim etti. Futbol tutkunu gençlerin bu ve benzeri turnuvalarla kendilerini göstermelerinin önemine değinen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yaptığı konuşmada emeği geçen herkesi kutlayarak, “Spor kulüpleri önderliğinde birbirinden değerli çocuklarımızı ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Şampiyon olan takımlarımızı ve turnuvaya katılan, zorlu mücadeleler gösteren tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Genç yıldızların amatör spor kulüplerinde kendilerini göstermiş olmalarının ayrı bir önemi var. Şampiyon olsun olmasın tüm spor kulüplerimizi tebrik ediyorum. Kulüp başkan ve yöneticilerimizi, futbola gönül vermiş herkesi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA