Harun Erdenay'dan Bayram Mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, yarın başlayacak Ramazan Bayramı öncesi kutlama mesajı yayımladı.

TBF'nin internet sitesinde yer alan mesajında Harun Erdenay, spor camiasının, sevgi, barış, dostluk ve dayanışma gibi değerlerin daha da fazla anlam bulduğu bir Ramazan Bayramı yaşamasını diledi.

Erdenay, olimpiyatlara katılma hakkı elde eden A Milli Kadın Takımı ve dünya ikincisi olan 17 Yaş Altı Erkek Milli Takımı'nın kendilerine büyük sevinç yaşattığını aktararak, şunları kaydetti:

'Türkiye Basketbol Federasyonu olarak, Ramazan Bayramı'na tüm kategorilerdeki milli takımlarımızın bize bayram sevinci yaşatmak için verdikleri mücadelenin gururu ile giriyoruz. Erkek Milli Takımımızın da Manila'da organize edilen elemeleri geçerek, bayrağımızı Rio'da dalgalandıracağına inancım tamdır. Başta Türk basketbolunun ve sporunun bugünlere gelmesinde emeği geçmiş değerli büyüklerimiz olmak üzere, basketbol ailemizin tüm mensuplarının ve yakınlarının, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadroların, hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarının ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.'

Kaynak: AA