Onur, 'Ersun Yanal İle Değişim İçindeyiz'

Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, takım olarak çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, teknik direktör Ersun Yanal ile değişim içinde olduklarını söyledi.

Kısa sürede 5 kilo vererek çok iyi bir görünüme bürünen Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, yeni sezona çok farklı hazırlanıyor. Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşadığı 2015-2016 sezonunda kalesinde direnmeye çalışan milli kaleci 2016-17 sezonunda ise kötü izleri silmek için mücadele verecek.

"Ersun Yanal farkı var"

Bordo-mavililerin kaptanı Onur Recep Kıvrak, hazırlık maçlarında amaçlarının skor olmadığını belirterek, " Hazırlık maçlarında bizim amacımız skor değil. Bir çok genç arkadaşımız kendini gösteriyor. Hoca şans veriyor ve arkadaşlarımızda bunu iyi kullanıyorlar. Aramızda çok genç arkadaşımız var. Onları için çok önemli bir kamp. Takım olarakta çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İyi sinyaller vermek istiyoruz. Yavaş yavaş bunu vereceğiz. Çünkü bir değişim içindeyiz. Gerçekten Ersun Yanal farkı var. Bu değişimide yeni sezonda herkese göstermek istiyoruz. Takım içinde harika bir ortam var nazar değmesin inşallah, herkes bir birine sevgili ve saygılı çok iyi anlaşan bir grubuz. Başımızda çok deneyimli bir hoca var. Bu değişimi herkese göstermek istiyoruz"dedi

Onur, hazırlık maçlarının antrenman gibi tempo yakalamak için yaptıklarını belirterek,kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri takdirde bunu lige yansıtacaklarını düşündüğünü vurguladı.

"Kendimi hazır tutmam lazım"

Trabzonspor takım kaptanız Onur Recep Kıvrak, kısa sürede zayıflamısıyla ilgili olarak ise şunları söyledi, " Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası nedeniyle A Milli Takım ile 50’ye yakın antrenman yaptım. Geldiğimde ise teknik direktörümüz Ersun Yanal bana antrenman programı yolladı. İzmir’de bir tanıdğım vastasıyla bir hoca ile birlikte haftada 5 antrenman yaptım. Sonuçta benim hazır olmam gerekiyor. Kendimi hazır tutmam lazım. Bu sezon benim için gerçekten çok önemli. Geçtiğimiz sezon çok sakatlık yaşadım. Bununda üstesinde geldiğimi düşünüyorum. Sakatlanmamak için elimden geleni yapıyorum ama tabiki takdiri ilahi. Ben kendimi hazır tutuyorum. Kuvvetim ve fiziğim yerinde. 5-6 kilo verdim. Şu an her şey iyi benim adıma"ifadelerini kullandı.

"Hedefim A Milli Takım kalesini tekrar geri almak"

Onur, her zaman hedefinin Trabzonspor’u bir adım öteye taşımak olduğunu belirterek, "Performans açısından bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Gerçketne hazırım. Önümde 2018 dünya kupası eleme maçları var. Hedefimde A Milli Takım kalesine tekrar geri almak. "Herşeyiyle kendi sahaya yansıtan bir Trabzonspor izleyeceğimizin garantisini verebiliyorum"

Onur, önümüzdeki sezon ilk hedeflerinin Trabzonspor’un yıprattıkları itibarını tekrar geri almak olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı, " Yiğit tökezler düşmez ama biz biraz tökezledik. Tekrar geri kazandırmak için takım halinde elimizden geleni yapacağız. Yönetimiz ve teknik heyetimizle birlikte bunu başaracağız. Saha içinde güzel duygular besleyen herşeyiyle kendini sahaya yansıtan bir Trabzonspor izleyeceğimizn garantisini verebiliyorum. Bu doğrultuda çalışıyorum. Bunun söylememin en büyük nedenlerinden bir tanesi Ersun Yanal tabiki, inşallah her şey güzel olacak"şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA