Ömer Onan'dan Vesely Ve Udoh Açıklaması

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Onan: 'Jan Vesely'nin seneye de bizimle olacağına inanıyorum' 'Ekpe Udoh ile de görüşüyoruz'.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, Çek oyuncu Jan Vesely'nin sarı-lacivertli ekipte kalacağına inandığını söyledi.

Ömer Onan, FBTV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları için 29 Ağustos'ta toplanacaklarını belirterek, 'Bu sene daha çok oyuncuyla toplanacağımıza inanıyorum. 3-12 Eylül'de Topuk Yaylası Tesisleri'nde olacağız. Geçen sene de orada başlamıştık. Kamp yapma açısından muhteşem bir tesis. Obradovic de Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki kamp ortamını çok seviyor. Daha sonra hazırlık turnuvalarına gideceğiz ve böylece yeni sezona hazırlanacağız.' ifadelerini kullandı.

Çek oyuncu Jan Vesely'nin takımdan ayrılacağına yönelik basında yer alan haberlere değinen Ömer Onan, şöyle konuştu:

'Ben 2-3 gündür Belgrad'dayım. Onların da turnuvası başlayacak. NBA'de şu anda fiyatlar çok yükseldi. Bütün takımlar oyuncularına bakıyor. Jan Vesely'nin seneye de bizimle olacağına inanıyorum. Hep birlikteyiz, konuşuyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz. Vesely'nin Avrupa takımlarıyla ismini anıyorlar. Vesely Avrupa'da bizden başka hiçbir takımda oynamayacak. Bunu söyleyebilirim. Onun dışında NBA'yle alakalı gelişmeleri takip ediyoruz. Fenerbahçe seyircisine yakında transferlerle alakalı güzel haberler vereceğimize inanıyorum.'

NBA'e döneceği konuşulan ABD'li oyuncu Ekpe Udoh'un durumuyla ilgili de bilgi veren Onan, 'Taraftarlarımız Ekpe Udoh ile alakalı çok merak içinde. Onunla da görüşüyoruz. Avrupa'daki çoğu oyuncu gibi o da NBA'i beklemek istiyor. Udoh ile sonunda mutlu sona ulaşırız veya onun tarzında ve yapabildiklerini yapan bir oyuncuya yöneliriz. Fenerbahçe taraftarı ve camiası rahat olsun. İşimizin başındayız. Bayram hediyelerini 3-5 gün içerisinde verebiliriz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA