Engelli Gencin Tasarımları 2017 Yaz Sezonunda Fenerium Mağazalarında

Muğla’nın Fethiye ilçesi Esenköy mahallesinde yaşayan ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan bedensel engeli Ulaş Yöntem’in (24) tasarladığı havlu ve tişörtler, gelecek yıl Fenerium mağazalarındaki yerini alacak.

Evindeki bilgisayarda amatör olarak tasarım işleri yapan Yöntem’in yaptığı çizimler Fethiyespor taraftar grubunun dikkatini çekti. Taraftar grubu Yöntem’den Fethiyespor için de forma tasarlamasını istedi. Yöntem’in tasarladığı forma 2014-2015 futbol sezonunda Fethiyespor’un için iç saha forması olarak tasarlandı.

Taraftar grubundan Avukat Şenol Özçakıcı’nın tavsiyesi üzerine Fenerbahçe için de forma, havlu ve tişört tasarlayan Yöntem’in tasarımları takım tarafından beğenildi. Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya tarafından Yöntem’e havlu ve tişört tasarımlarının gelecek yaz kreasyonlarına dahil edip, üretiminin gerçekleştirileceği bildirildi.

Yöntem yaptığı açıklamada, engelli bir kişinin İspanya’da Barcelona’nın formasını numarasını tasarladığını duyduğunu ve bundan ilham aldığını, tasarımlarını amatör olarak yaptığını belirterek, "Çizimleri yaptım ve Fenerium’a gönderdim. Bir umutla bekledim ve umut dolu olan mesaj geldi. Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya elektronik postama cevap vererek tasarımlarımı çok beğendiğini söyledi.

Çok mutlu oldum. Allah’tan başka bir şey dileyemezdim. 2017 yaz sezonunda yapmış olduğum havlular ve tişörtler Fenerium mağazalarında satılacak" dedi.

EN BÜYÜK HAYALİ KADIKÖY’DE MAÇ İZLEMEK

Tasarımlarının kulübün kabul edilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Yöntem, "Hayalimdeki dünyanın en büyük takımına tasarım yaptım. Yıllardır merak ediyorum. Kadıköy’e gitmek, futbolcularla tanışıp bir maç izlemek istiyorum. Hep söylediğim bir söz vardır. En büyük hayalim bu" diye konuştu.

Kaynak: İHA