Yeşilyurtspor Sezonu Açtı

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) ekiplerinden Yeşilyurtspor yeni sezonu açtı.

Transfer sezonunda kadrosuna kattığı futbolcularla yeni sezona iddialı bir şekilde giren BAL Ligi ekiplerinden Malatya Yeşilyurtspor 2016-2017 sezonu hazırlıklarına Yeşiltepe Tesisleri’nde bulunan 3 Nolu antrenman sahasında yaptığı çalışmayla başladı.

Yeşilyurtspor’un yeni sezon açılışına, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Sucu da katıldı.

Güner ve Sucu, antrenman öncesi oyuncular ve teknik heyetle tek tek selamlaşarak yeni sezon öncesi başarı dileklerini iletti.

Yeşilyurtspor Başkanı Dursun Sucu, yeni sezonun Yeşilyurtspor’a hayırlı olmasını temenni ederek, “Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Bey de bu gün bizi yalnız bırakmadı ve antrenmanımızı takip etti, ben kendisine de teşekkür ediyorum. İnşallah 2016-2017 sezonunun sonunda bu güzel tabloyu görürüz” dedi.

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü İsmail Tekin ise, 2016-2017’nunu hedefledikleri yerde bitirmek istediklerini kaydederek, “Bu sezon transfer ettiğimiz oyuncuların şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü burada harika bir takım var ve şartlar çok güzel, inşallah bu sezonu hedeflediğimiz yerlerde bitirir ve emeklerimizin karşılığını alırız” ifadelerini kullandı.

Yşilyurtspor Başkan Yardımcısı Mehmet Güner de, Yeşilyurtsporun talihsiz bir sezonu geride bıraktığını aktararak, “Bu takım geçen sezonu daha iyi yerlerde bitirmesi gerekirken ufak tefek aksiliklerden dolayı ligi 4. bitirdi. Biz bu takıma belediye olarak gereken desteği vermeye çalışacağız ve inşallah geçen sene yaşadığımız sıkıntıları bu sene yaşamadan ligi istediğimiz yerde bitireceğiz. Bizim tek ricamız her şeyin centilmenlik, ahlak ve karşılıklı saygı çerçevesinde gelişmesi” diye konuştu.

Kaynak: İHA