Şampiyon Sporculardan Taşdelen'e Ziyaret

İsveç’in Göteborg kentinde bu yıl 42’ncisi düzenlenen Gothıa Kupası’nda 184 takımı geride bırakarak şampiyonluğa ulaşan Çayyolu Spor Kulübü Futbol Takımı, kupalarıyla birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret etti.

Avrupa’nın en büyük ve en eski iki turnuvasından birisi olan Gothıa Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden Çayyolu Spor Kulübü Futbol Takımı, U-16 kategorisinde 82 ülkeden 184 takımın mücadele ettiği Dünya Gençler Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Kulüp başkanı, teknik heyet ve oyunculardan oluşan şampiyonlara oyunculardan Ozan Mert Havutça’nın babası CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da eşlik etti.

Avrupa’nın en önemli organizasyonlarından birisi kabul edilen bir şampiyonada Çankaya’dan bir kulübün büyük bir başarı sergilemesinin kendisini gururlandırdığını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çocuklar zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda bizlere oldukça büyük bir gurur yaşattınız. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Maçlara Türk marşları dinleyerek hazırlandıklarını ve çok iyi motive olduklarını belirten genç oyuncular, daha büyük zaferler için Taşdelen’e söz verdiler.

Kaynak: İHA