Ataşbak, Başarılı Judocuları Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, judoda 22 yıl sonra gelen Türkiye Şampiyonluğunun oldukça anlamlı olduğunu vurguladı.

Ataşbak, şampiyon olan Mücahit Gültekin ile Türkiye üçüncüsü olan Fevzi Bilir, Bölge Antrenörü Yusuf Uncular ve Judo Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Cemil Çiçek’i makamında kabul ederek kutladı.

Zaman zaman judo antrenmanlarını yakından takip ettiğini ifade eden Ataşbak, “Aile olarak spora gönül vermek çok önemli. Aile desteğiyle birlikte sporcular daha çok motive oluyorlar. Yavuzlar Judo ve Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda antrenman yapan sporcularda oldukça yüksek bir potansiyel var” diye konuştu.

Ataşbak, judonun olimpik spor olmasının da önemli olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

“Özverili çalışmaların karşılığını alıyorsunuz. 22 senedir kentimizden Türkiye şampiyonluğu çıkmıyordu. Geçen hafta sonu İzmir’de gerçekleştirilen müsabakalarda rakiplerine üstünlük kurarak şampiyon olan Mücahit Gültekin ile üçüncü olan Fevzi Bilir’i tebrik ederim. Küçük yaşta spora başlamanın faydaları oldukça fazladır. Şimdi bu başarıların daha çok üstüne koyarak ilerlemek gerekiyor.”

Judo Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Cemil Çiçek, özellikle son yıllarda büyük başarılar elde ettiklerini, daha önceki yıllarda genel klasmanda 54. sırada olduklarını bu sene ise ilk on içinde olduklarını belirtirken minikler kategorisinde ise ilk üçte yer aldıklarını söyledi.



Çiçek, başarılı sporcuların judo branşının gelişmesi için önemli olduğunu ve diğer sporculara örnek olacağını belirterek, kendilerine her konuda destek olan sorunlarıyla birebir ilgilenen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile şube müdürü Halit Yılmazel’e teşekkür etti.

Bu arada, ziyaret sırasında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel’de hazır bulundu.

Kaynak: İHA