Muğlaspor Kartpepe Kampına Gitti

3 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesi 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor 20 günlük kamp için Kocaeli Kartepe’ye gitti. Teknik Direktör Hüseyin Yenikan, teknik kadro ve 24 kişilik futbolcu kadrosu ile Kartepe kampına başlayan yeşil beyazlı kulüp burada çok sayıda hazırlık maçı yapacak.

Sezon öncesi Teknik Direktörlüğe tecrübeli bir isim olan Hüseyin Yenikan’ı getiren Muğlaspor iç ve dış transferde 24 futbolcu ile anlaşarak sezon hazırlıklarına başladı.

Yeşil beyazlı kulüp geçtiğimiz yıl ki kadrodan Polat Ertek, Kaleci Hasan Çelebi, Ozan Özkan, Ramazan Bulut, Erol Aydın, Süleyman Çelik, Coşkun Korkmaz ile anlaşarak profesyonel sözleşme imzaladı. Muğlaspor dış transferde ise Payasspor’dan kanat oyuncusu 28 yaşındaki Uğur Durmuş, Adana Demirspor’dan santrafor 22 yaşındaki Yunus Ünsal, Sultanbeylispor’dan 30 yaşındaki Kaleci Hasan Kaya, Tarsus İdmanyurdundan orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Alper Yener, Bursa Nilüfer Belediyespor defans oyuncusu 24 yaşındaki Akın Alkan, Ortaca Belediyespor’dan orta saha oyuncusu 21 yaşındaki Fatih Çelebi, Didimspor’dan orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Emirhan Kılıç, Eskişehirspor’dan 22 yaşındaki Kaleci Melikhan Kasım Kılıçarslan, Tarsus İdmanyurdundan defans oyuncusu 20 yaşındaki Mahmut Ayas, Tarsus İdmanyurdundan orta saha oyuncusu 31 yaşındaki Onur Bilgen, Bandırmaspor’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Koçak, Payasspor’dan defans oyuncusu 24 yaşındaki Osman Bodur, Gölcükspor’dan orta saha oyuncusu 26 yaşındaki Ender Acar, Giresunspor’dan forvet 20 yaşındaki Oğuzhan Öztürk, Giresunspor’dan orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Samet Yalçın, Bursa Zaferspor’dan 23 yaşındaki defans oyuncusu Emre Ertaş ile Çatalcaspor’dan stoper 31 yaşındaki Evren Horozal ile anlaştı.

Sezon öncesi Muğlaspor Kulübü olarak iyi bir kadro oluşturduklarını ve Kartepe kampının çok yararlı olacağını ifade eden Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Dr. Mehmetali Demirbaş, “Takımımız Kartepe kampında çok sayıda hazırlık maçı yapacak. 5 Ağustos tarihinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yapacağız. Diğer hazırlık maçları programı ise önümüzdeki bir kaç günde belli olacak. Geçtiğmiz yıl Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olan takımımızda yine Kartepe’de kamp yapmıştı. İnşallah bu tesisler bu yıl da bize şans getirir. Takımımız sezon hazırlıklarını yaparken, yönetim kurulumuz da ekonomik kaynakların arttırılması konusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İyi bir hazırlık döneminin ardından güzel bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA