Levent Nazifoğlu Açıklaması 'Bruma Galatasaray'da Kalacak'

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Portekizli yıldız futbolcu Bruma’nın takımda kalacağını açıkladı. Nazifoğlu ayrıca sarı-kırmızılıların beklediği transferleri çok yakında açıklayacaklarını belirtti.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılıların Danimarka kampında GS TV’ye açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçında oynadıkları Aarhus’un Danimarka’daki ilk 2 maçında 6 puan kazanmış bir takım olduğunu söyleyen Levent Nazifoğlu, “Bizden bir ay daha fazla idman yapan bir takımdı. İlk dakikalarda biraz baskılı bir oyun oldu ama bizim çocuklar kalite ve tecrübeleriyle rakip takımı aşmayı başardılar. Özellikle ikinci yarı güzel bir oyun sergilediler ve güzel bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

"Bruma Galatasaray’da kalacak"

Portekizli yıldız futbolcuları Bruma’nın hakkında çıkan takımdan gidecek haberlerine Nazifoğlu, şöyle cevap verdi:

"Evvelki açıklamalarımda da Bruma’nın bizimle kalacağını söylemiştim. Kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Devamlı, ’gidiyor, kalıyor’ deniyor. Taraftar merak etmesin, Bruma Galatasaray’da kalacak."

"Planlarımız yerinde işliyor"

Kamp sürecinin çok iyi ilerlediğini ve lige kadar hazır bir Galatasaray olacağını belirten Nazifoğlu, “İlk kampta bir yükleme yapıldı; çocuklar yavaşladı. Şimdi de hızlandırma antrenmanları yapılıyor. Önümüzde bir Manchester United maçı var, bizim için ciddi bir sınav olacak. Sonra da kupada Beşiktaş ile oynayacağız. Bence lige hazır olacağız, planlarımız yerinde işliyor" diye konuştu.

"Çok yakında transfer müjdeleri vereceğiz "

Sarı-kırmızılı taraftarların beklediği transferler için yakın zamanda müjdeyi vereceklerini vurgulayan Levent Nazifoğlu, "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye’nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim. Alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA