Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası'nın Ön Eleme Kuraları Çekildi

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Gençlik Kupası Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası’nın çeyrek final öncesi ön eleme kuraları çekildi.

Toroslar Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılan kura çekimine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve son 16 grubuna kalan takımların yetkilileri katıldı.

Kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan Başkan Tuna, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, ön eleme oynamaya hak kazanan takımları kutladı. Turnuvanın bugüne kadar fair play çerçevesinde geçtiğini vurgulayan Tuna, takım yönetimlerinden, turnuvanın kalan maçlarında da fair play sergilemelerini istedi. Turnuvanın köylerin birbiriyle tanışmasına ve kaynaşmasına vesile olduğunu kaydeden Tuna, yaylalara yeni spor sahaları yaparak turnuvanın tamamının yaylalarda oynanmasını sağlayacaklarını belirtti.

Tuna, “Turnuvamız köylerimizin birbiriyle tanışmasına, kaynaşmasına ve dostlukların kurulmasına vesile oluyor. Bu yıl 9’uncusunu düzenliyoruz. Özellikle yaylalarımızda yapacağımız spor sahaları ile bu olayı tamamen yaylalara taşımak istiyoruz. Bu yıl yarı final ve final maçları yaylalarda oynanacak, inşallah önümüzdeki yıllarda tüm turnuvamız yaylalarımızda olacak” dedi.

Tuna’nın konuşmasının ardından ön eleme kura çekimi yapıldı. Ön eleme maçları 30-31 Temmuz Cumartesi ve Pazar günleri Toroslar Belediyesi Çağdaşkent 3 Ocak Spor Kompleksi ve Güneykent Anafartalar Spor Kompleksi’nde oynanacak. Final müsabakası ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde oynanacak.

Kaynak: İHA