Demokrasi Nöbetinden Rio Olimpiyatları'na

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Olimpiyatlarda yarışacak olan milli sporcuları Bekir Özlü ile Erdinç Kebapçı, ’Hakimiyet Milletindir’ nöbetine katıldı. Milliler, nöbetin ardından Kocaelilerin duasını alarak Olimpiyatlar için Rio’ya gitti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla sürdürülen demokrasi nöbetine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları destek vermeye devam ediyor. Her akşam alanları dolduran sporcu, antrenör ve veliler sahneye çıkarak milli marşları Kocaelililer’le birlikte söylüyor. Bu kapsamda son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün olimpiyatlara katılacak olan sporcuları Bekir Özlü ve Erdinç Kebapçı, demokrasi nöbetlerinde sahneye çıkarak Kocaelileri selamladı. Kocaeliler’in duasını alan Ay-yıldızlı milliler, hafta sonu Türkiye derecesi yapan diğer sporcularla birlikte Türk bayraklarını salladı.

Törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Olimpiyat sporcularından Milli Judocu Bekir Özlü ile Milli Atıcı Erdinç Kebapçı, “6-12 Ağustos tarihlerinde Rio’da müsabakalara çıkacağım. Ülkemizin bu birlik ve beraberliği olduğu sürece kimse bizi yenemez. Ne tank ne tüfek hiçbir şey bize engel olmaz. Bize verilen görev ise ülkemizi uluslararası arenada en iyi temsil etmek. Bunu başarmak içinde Rio’da elimizden geleni yapacağız. Bir daha ki nöbete Olimpiyat madalyam ile gelmek istiyorum” dedi.

7-8 Ağustos tarihlerinde Olimpiyatlarda müsabakalara çıkacak olan milli atıcı Erdinç Kebapçı ise, “Hainlerin unuttuğu, bilmediği bir şey vardı. O da bu milletin kanında korkaklık yok, binlerce destanımız var. Türkiye’nin dört bir köşesinde demokrasi nöbeti tutanlardan ve Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Demokrasi bizim nimetimizdir. Bu nimetten hiçbir güruh mahrum edemez. Ülkemiz zor ama bir dönemden geçiyor. Ama bu zorluklardan da güçlenerek çıkıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte bizlerde bir Türk sporcusu olarak elimizden geleni yapacağız. Olimpiyatlardan madalya alabilmek için yarışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA