Beşiktaş eski Galatasaraylı futbolcuyla görüşüyor

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jason Denayer'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Beşiktaş eski Galatasaraylı futbolcuyla görüşüyor
Beşiktaş yönetimi yana döne stoper aramaya devam ediyor... Bugüne kadar birçok isimle dolaylı yoldan ya da direkt olarak temasa geçen siyah-beyazlılar, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Hatta Başkan Orman stoper transferi konusuna bizzat el atarken, geçtiğimiz hafta İngiltere'ye giderek Manchester City'li yetkililerle bir araya geldi. Ada'ya çıkarma yapan Fikret Orman, İngilizlerden Vincent Kompany'yi istedi. Ancak City yönetimi 'olumsuz' yanıt verdi. İngiliz ekibi yöneticileri bunun ardından sürpriz bir teklifle Jason Denayer'i önerdi.

Beşiktaş eski Galatasaraylı futbolcuyla görüşüyor

G.SARAY'DA KİRALIK OYNADI

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak G.Saray'da forma giyen 22 yaşındaki Jason Denayer'i bir sezon daha kiralamak istediklerini belirten İngiliz yetkililer bununla da kalmadı. City yönetimi, 'Denayer'e en az 30 maçta forma şansı verirseniz, Belçikalı oyuncumuzu kiralama bedeli olmadan size verebiliriz' önerisini getirdiler. Başkan Fikret Orman'ın da bu teklif karşısında düşünmek için süre istediği ve teknik direktör Şenol Güneş ile yapacağı görüşmenin ardından İngilizlere olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapacağı öğrenildi.