Ampute Milli Takıma Şahinbey'den 2 Sporcu Ve 1 Kaleci Antrenör

Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Ampute Futbol U 18 Milli Takım seçme kampına Şahinbey Belediyesi Ampute futbol takımından 2 sporcu ve 1 kaleci antrenör katılacak.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol bünyesinde bulunan 18 yaş ve altı sporcu İbrahim Halil Esen, kaleci Mustafa Polat ve Milli takım kaleci antrenör Ökkeş Böke’nin Ampute Futbol U 18 Milli Takım seçme kampına katılacağı ifade edildi.

‘‘Gurur kaynaklarımız’’

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, milli takım kampına 2 sporcunun yanı sıra kaleci antrenörünü göndermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Kulübümüzün alt yapısında yetişen sporcumuz İbrahim Halil Esen, kalecimiz Mustafa Polat ve kulübümüz kaleci antrenörü Ökkeş Böke milli takıma davet edilmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi.

Kulüp olarak oyuncularının milli takım düzeyinde de başarılı olacağı ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Güzel, sporcuların ve kaleci antrenörünün Ampute Milli Takımına başarılı bir kamp dönemi geçirmesi temennisinde bulunuldu.

Kaynak: İHA