Toroslar'da Muay Thai Yayla Kupası Sona Erdi

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin Türkiye Muay Thai Federasyonu İçel İl Temsilciliği ile birlikte düzenlediği Uluslararası Muay Thai Turnuvası Yayla Kupası sona erdi.

Gözne Mahallesi Güreş Alanı’nda düzenlenen turnuvaya Türkiye, Afganistan ve İran’dan Avrupa ve Dünya Şampiyonu 24 sporcu katıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da izlediği turnuvada, rakiplerini mağlup eden sporculara başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Turnuvaya destek veren Türkiye Muay Thai Federasyonu İçel İl Temsilcisi ve görevlileri ile hakemlere birer teşekkür plaketi veren Başkan Tuna, Toroslar’da yaşayan vatandaşları sporla bütünleştirmek istediklerini söyledi.

Toroslar Belediyesi olarak birçok branşta açtıkları yaz spor okulları ile özellikle gençleri spora yönlendirdiklerini vurgulayan Tuna, bu tür organizasyonlarla da vatandaşların birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olduklarını ve seyir zevki yüksek müsabakalar izlettirdiklerini kaydetti.

Turnuvaya katılan tüm sporcuları da kutlayan Tuna, sporun barış, kardeşlik ve dostluk olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.

Turnuva sonunda Türkiye Muay Thai Federasyonu İçel İl Temsilcisi Sebahattin Erel de, Hamit Tuna’ya bir teşekkür plaketi takdim ederek, turnuvanın düzenlenmesine sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

Kaynak: İHA