Burdur'da Futbol Etkinlikleri

Burdur, Yeşilova ve Karamanlı'da 6 futbol okulu tarafından etkinlikler düzenlendi.

Trabzonspor Burdur Futbol Okulu'nun 1. açılış yıl dönümü dolayısıyla Burdur, Yeşilova ve Karamanlı'da futbol etkinlikleri düzenlendi.

Trabzonspor Antalya Bölge Sorumlusu Uğur Kuşakcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Burdur Futbol Okulu'nun açılışının 1. yıl dönümü nedeniyle, 6-15 yaş arası 250 sporcu ile gösteri müsabakaları ve sertifika dağıtımı düzenlediklerini belirtti.

Kuşakcı, etkinliklere, Beşiktaş Alanya Futbol Okulu, Aspendosspor, Altınordu Burdur Futbol Okulu, Burdur Karadeniz Spor, Trabzonspor Burdur Futbol Okulu, Trabzonspor Yeşilova Futbol Okulu ve Trabzonspor Karamanlı Futbol Okulu'nun katıldığını söyledi.

Bu tip etkinlikler ile hem bölgenin tanıtımını yapmayı hem de sporcuların küçük yaşlardan itibaren çim sahaya alışmalarını sağlamaya çalıştıklarını anlatan Kuşakcı, 'Umarım bu tip etkinlikler geleneksel hale gelir. Çünkü ihtiyacımız var. Ülke olarak maalesef hem milli takımlar hem de kulüpler seviyesinde çok kötü noktadayız. Geçmişe yönelik bir özlemimiz var. Umarım bu pırıl pırıl çocuklar iyi bir kariyer sahibi olur. Bizim öncelikli amacımız, iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu yetiştirmek.' dedi.

Program, protokol mensuplarına plaket verilmesinin ardından sporculara katılım belgesi verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA