Zağnosspor'da Transfer

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımı, dış transferde 2'si yabancı 4, iç transferde 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı Kulüp başkanı Selim: 'Türkiye'de Trabzon'u, Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz'.

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Zağnosspor, dış transferde 2'si yabancı 4, iç transferde ise 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Zağnosspor Kulübü binasında düzenlenen imza törenine, Zağnos Kadın Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, başkan yardımcısı Abdülaziz Baş, yöneticiler Sezgin Üstün ve Hakan Yeşilyurt ile oyuncular katıldı.

Türkiye'yi 2016-2017 sezonunda EHF Challenge Kupası'nda temsil edecek Zağnosspor, dış transferde RK Zagorje'den Sloven sol kanat Lea Krajnc, Kastamonu Belediyespor'dan Hırvat pivot Martina Pavic’i, İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Yağmur Toprak ve Üsküdar Belediyespor'dan da Merve Adıyaman'ı renklerine bağladı.

Zağnosspor iç transferde ise Lidija Horvat, Dushica Gjorgievska, Tatiana Kyriushyna, Serpil Abdioğlu, Jale Kırdal, Kübra Özyılmaz ve Hande Çifçi'nin de sezon sonuna kadar sözleşmelerini uzattı.

Kulüp başkanı Selim, burada yaptığı konuşmada, ikisi yabancı, ikisi yerli olmak üzere dört yeni oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, 7 oyuncuyla da sözleşme yenilediklerini ifade etti.

Önceden de bir oyuncu transfer ettiklerini kaydeden Haluk Selim, 'Yeni sezon öncesi 5 oyuncu transferi gerçekleştirdik. Birkaç oyuncu transferimiz daha olabilir. Görüştüğümüz oyuncular var. Bu sezon hem ligde hem Avrupa'da hem de Türkiye Kupası'nda iddialı şekilde ilerlemek istiyoruz. Bunun için de güçlü ve kalabalık bir kadroya ihtiyacımız var. Türkiye'de Trabzon'u, Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımıza çok iyi bir sezon yaşatma amacındayız.' diye konuştu.

Kaynak: AA