Manisaspor'un Isparta Kampı

Teknik direktör Altıparmak: 'Davraz kampında çok ağır bir tempoda çalışıyoruz ve 'maç var' düşüncesiyle bu tempoyu düşürmüyoruz'.

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Davraz kampında çok ağır bir tempoda çalıştıklarını bildirdi.

Altıparmak, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Davraz kampı kapsamında dün Etimesgut Belediyespor'la oynadıkları karşılaşmayı 1-0 kaybettiklerini belirtti.

Hazırlık maçlarına sonuç olarak değil ama oyuncuların durumlarını görme açısından önem verdiklerini kaydeden Altıparmak, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Karşılaşmanın ilk yarısında, tamamen genç ve denenmeye gelen oyuncularla oynadık. İkinci yarıda kadromuzun oyuncularının çoğunluğuyla mücadele ettik. Davraz kampında çok ağır bir tempoda çalışıyoruz ve 'maç var' düşüncesiyle bu tempoyu düşürmüyoruz. Oyuncularımızın yorgun durumdayken de neler yapabileceğini görmek bizim için önemliydi. İlk yarıdaki takımımız istediklerimizi gerçekleştirme yönüne pek fazla bir şey yapamadı. Ancak ikinci yarıdaki takımımız maçın büyük bölümünde üstünlüğü korudu. Daha çok çalışacağız, neredeyse taktik çalışması yapmadan bu maçlara başladık. Oyuncularımızın mücadele yönündeki istek ve arzusu ise bizi oldukça memnun etti.'

Öte yandan Manisaspor'da 2016-2017 sezonunda takım kaptanının Nuri Terliksiz olacağı, Berkay Samancı'nın ikinci, Metin Yüksel'in de üçüncü kaptan olarak görev yapacağı bildirildi.

Kaynak: AA