Beşiktaş, Mario Gomez'e Alternatif Arıyor

Kulüp yönetim kurulu sözcüsü Albayrak:'Forvet bölgesi için elimizde alternatifler var' 'Karamsar bir tablo çizilmesine gerek yok. Böyle bir kaos varmış havası, başta takımımızda bulunan milli takımın forveti Cenk Tosun olmak üzere diğer futbolcularımıza haksızlık olur'

HÜSEYİN EROĞUL - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takıma dönmeyeceğini açıklayan Mario Gomez'in alternatiflerinin olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımda geçen sezon gol kralı olan Alman futbolcunun ayrılış kararını AA muhabirine değerlendiren Albayrak, 'Forvet bölgesi için elimizde alternatifler var.' dedi.

Mario Gomez'in Fiorentina'daki kötü günlerinin ardından Beşiktaş'ta yeniden kendini bulduğunu belirten Albayrak, 'Gomez'i bu noktaya Beşiktaş getirmiştir. Biz kendisine verdiğimiz sözden ötürü başkalarıyla görüşmedik. Beşiktaş'tan kimler geldi kimler geçti. İsimler gelip geçicidir, önemli olan kurumdur. Fikret Orman başkanlığında yapmış olduğumuz transferlerdeki başarımız ortada.' ifadelerini kullandı.

- 'Karamsar bir tablo çizilmesine gerek yok'

Alman golcünün dönmeyeceğini açıklamasının ardından Beşiktaş'ta kaos havası estirilmeye çalışıldığını savunan siyah-beyazlı yönetici, şunları kaydetti:

'Transferde ne kadar başarılı olduğumuz görülüyor. Karamsar bir tablo çizilmesine gerek yok. Böyle bir kaos varmış havası, başta takımımızda bulunan milli takımın forveti Cenk Tosun olmak üzere diğer futbolcularımıza haksızlık olur. Şu anda hocamız ve takımımız yeni sezon için yoğun bir şekilde çalışıyor.'

Albayrak, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'ın siyah-beyazlı takımda kalacağını, Jose Sosa ile de başkan Fikret Orman'ın yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, Metin Albayrak, forvet arayışlarında alternatif isim vermemesine rağmen, Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın, futbolcuları Eren Derdiyok için kulübe resmi transfer teklifinde bulunduğunu belirtmişti.

Kaynak: AA