TÜFAD Genel Başkanı'ndan Tavşanlı Yaylacıkspor'a Forma

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, daha önce açılış için Kütahya’ya geldiğinde Yaylacıkspor Başkanı Hüseyin Sarıca’ya forma sözü vermişti. Dilber, bu sözünü kısa sürede yerine getirdi.

TÜFAD Kütahya şubesinin açılışını yapmak için Kütahya’ya gelen Genel Başkan Dilber, burada tanıştığı Tavşanlılı antrenörleri ile Hilton Otel’de sohbet etti. Bu sırada Dilber, spora destek amaçlı olarak Tavşanlı’da kurulu, forma ihtiyacı bulunan Yaylacıkspor’a 2 takım forma sözü vermişti.

Geçtiğimiz günlerde formaları kargoya teslim eden Genel Başkan İsmail Dilber, Yaylacıkspor’un Başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Hüseyin Sarıca’ya çifte bayram yaşattı.

Hediyeleri teslim alan Hüseyin Sarıca, bu olay karşısında çok duygulandığını ancak karşılaştıkları zorlukları bastırmada kendisine bu hediyelerin moral ve motivasyon olarak katkısı olduğunu, sportif çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini belirtirken, bu vesile ile Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’den de kulüp binası ve halı saha istediklerini söyledi.



Ayrıca Kütahya ASKF Yönetim Kurulu üyesi Celalettin Altay’a da Yaylacıkspor’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Hüseyin Sarıca gençlere yapılan çalışmaların mutlaka karşılığını alacağını belirtti.

(Tİ-EFE)

Kaynak: İHA