Ümraniye'nin Golcüsü İnegölspor'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta “bir üst lig” hedefi ile yola çıkacak olan İnegölspor, kadrosunu yeni bir isim ile güçlendirdi. Ümraniyesporlu golcü oyuncu Eren Açıkgöz, kulüpte düzenlenen imza töreni ile kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Federasyon temsilcisi Erkan Uysal, “Öncelikle geçtiğimiz günlerde seçilmiş iradeye, demokrasiye, özgürlüğümüze karşı yapılan darbe girişimi halkımızın iradesine sahip çıkmasıyla başarısızlığa uğratılmıştır. Bu mücadele de canlarını gözünü kırpmadan veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize sabır, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Zaman birlik ve beraberlik, kardeşlik zamanı. Bu bağlamda tüm görüşten insanları birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde İnegöl’ümüzde bir araya getiren, Bursa’mızın ve İnegöl’ümüzün en değerli markası olan İnegölspor’un topbaşı yapma zamanı gelmiştir. Bugün burada bunu yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Yönetim kurulumuz, hocamız ve ekibi, mevcut futbolcularımız ve aramıza yeni katılan futbolcularımız ve bugün yeni anlaşılmış forvet transferimiz Eren Açıkgöz’da dahil olmak üzere çalışmalara başlanmıştır. İnegöl’e, İnegölspor’a ve camiamıza 2016-2017 futbol sezonunun kazasız, belasız, sakatlık olmadan hayırlı ve uğurlu geçmesini diliyoruz” dedi.

Ümraniyespor’dan yeni transfer Eren Açıkgöz ise, “Öncelikle bu transferin gerçekleşmesini sağlayan bütün yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kendileriyle uzun süre iletişim halindeydik. Ve sonunda transfer bugün sona erdi. İnegölspor 3-4 sezondur çok yakinen tanıdığım bir kulüp. Ağabeyim Eray iki sene bu kulübün formasını giydi. Bende bu kulübe rakip olarak 4-5 sezondur forma giymiş bir futbolcuyum. Burası çok sempati duyduğum bir kulüp. Birçok teklif almama rağmen İnegölspor benim için öncelik oldu. Sağ olsun yönetimdeki ağabeylerim de bu önceliğime gerekli adımlar atılarak beni bu kulübe kazandırmış oldular. Geçen sene benim adıma güzel bir sezon oldu. Eski kulübüm Ümraniyespor’la PTT 1. Lig’e çıktık. İnşallah geçen sene Ümranispor’la çıktığım o PTT 1. Ligi’ne bu sene de İnegölspor’la çıkmayı istiyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını versin” dedi.

Kaynak: İHA